vineri, 7 octombrie 2016

Tocanita de toamna

Tocanita de toamna

Ingrediente;
1 kg ciuperci Champignion,1-2 ardei grasi rosii,2 cepe rosii,un morcov,o bucatica telina,1-2 catei de usturoi,cateva rosii coapte(sau suc de rosii),2 foi de dafin,sare piper,marar verde,50 ml ulei,50 g Maggi Secretul Gustului de legume

Preparare;

1.Zarzavatul curata se spala si se taie astfel;ceapa se taie julien,ardeiul se taie cubulete,ciupercile se feliaza,rosii decojite se taie cubulete(se oparesc inainte un pic)morcovul si telina se dau prin razatoare.
2.Se incinge un pic uleiul apoi se caleste ceapa pana devine sticloasa apoi se adauga ardeiul cu morcovul si telina,ciupercile felii.Se caleste totul pana scade sucul lasat apoi adaugam catelul de usturoi feliat marunt si rosiile cubulete sau sucul de rosii.Lasam sa fiarba la foc domol totul pana ce se leaga un pic sosul apoi adaugam Secretul Gustului de legume, potrivim de sare si piper,adaugam file de dafin si mai lasam 5 minute pe foc.Se opreste focul si se presara deasupra marar verde.
                                                                 Pofta buna!
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu