Tocanita de toamna
Ingrediente;
1 kg ciuperci
Champignion,1-2 ardei grasi rosii,2 cepe rosii,un morcov,o bucatica
telina,1-2 catei de usturoi,cateva rosii coapte(sau suc de rosii),2 foi
de dafin,sare piper,marar verde,50 ml ulei,50 g Maggi Secretul Gustului de legume
Preparare;
1.Zarzavatul curata
se spala si se taie astfel;ceapa se taie julien,ardeiul se taie
cubulete,ciupercile se feliaza,rosii decojite se taie cubulete(se
oparesc inainte un pic)morcovul si telina se dau prin razatoare.
2.Se
incinge un pic uleiul apoi se caleste ceapa pana devine sticloasa apoi
se adauga ardeiul cu morcovul si telina,ciupercile felii.Se caleste totul
pana scade sucul lasat apoi adaugam catelul de usturoi feliat marunt si
rosiile cubulete sau sucul de rosii.Lasam sa fiarba la foc domol totul
pana ce se leaga un pic sosul apoi adaugam Secretul Gustului de legume, potrivim de sare si piper,adaugam
file de dafin si mai lasam 5 minute pe foc.Se opreste focul si se
presara deasupra marar verde.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu