vineri, 21 octombrie 2016

Supa crema cu perisoare de pui
 

Ingrediente(pentru 2 portii);2 cartofi mari,2 morcovi,un pastarnac,o radacina de patrunjel ,o bucatica de telina,sare 2 cuburi Maggii legume,o ceasca de supa concentrata de pui,ulei de masline ,patrunjel verde 200 g carne tocata de pui,un galbenus de ou
Preparare;
Se curata zarzavaturile de coaja,se spala si se taie cubulete apoi se pun la fiert cu cana de supa de pui,adaugand apa daca mai este nevoie,cat sa acopere zarzavatul,un praf de sare.Perisoarele se pregatesc amestecand carnea cu galbenusul,un praf de sare,un pic de patrunjel tocat fin.Se adauga in supa cand zarzavatul este aproape fiert impreuna cu,cuburile Maggi de legume.Dupa 10-15 minute se op[reste focul si se scurge cu grija supa,se scot perisoarele pe o farfuriuta.Se da la blender zarzavatul iar piureul se subtiaza cu supa ramasa pana ajunge la consistenta potrivita.
Se da la blender verdeata tocata cu un pic de ulei de masline si un pic de sare.
Se serveste supa cudecorata cu perisoare si pasta de patrunjel.Este delicioasa!
                             Pofta buna!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu