Supa crema de legume si ardei copt
Ingrediente(pentru 2 portii)
2
cartofi mari,un morcov,un pastarnac,o radacina de patrunjel,2 cuburi
Maggi Legume,cateva fire de patrunjel verde,un catel de
usturoi,sare,piper dupa gust,un strop de ulei de masline si 2 ardei
kapia copti si curatati de samburi si pielita
Preparare;
Se
curata cartofii,se spala si se taie in cubulete,morcovul,pastarnacul si
radacina de patrunjel se curata de coaja ,se spala si se taie
rondele,usturoiul se curata si se feliaza,se acopera cu apa si se pune
sa fiarba bine cu un praf de sare si un strop de ulei de masline.Cand
incepe sa se inmoaie un pic zarzavatul se faramiteaza si cuburile Maggi
legume.
Se
scurge si se separa zarzavatul de supa.In cana unde avem zarzavatul
fiert adaugam si fasiile de ardei copt,dam la blender pana se obtine un
piure fin pe care il subtiem la consistenta unei supe creme cu supa
oprita.Se adauga si un praf de piper daca se doreste.Se serveste cu
crutoane.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu