luni, 17 octombrie 2016

Supa crema de legume si ardei copt

Ingrediente(pentru 2 portii)
2 cartofi mari,un morcov,un pastarnac,o radacina de patrunjel,2 cuburi Maggi Legume,cateva fire de patrunjel verde,un catel de usturoi,sare,piper dupa gust,un strop de ulei de masline si 2 ardei kapia copti si curatati de samburi si pielita

Preparare;
Se curata cartofii,se spala si se taie in cubulete,morcovul,pastarnacul si radacina de patrunjel se curata de coaja ,se spala si se taie rondele,usturoiul se curata si se feliaza,se acopera cu apa  si se pune sa fiarba bine cu un praf de sare si un strop de ulei de masline.Cand incepe sa se inmoaie un pic zarzavatul se faramiteaza si cuburile Maggi legume.
Se scurge si se separa zarzavatul de supa.In cana unde avem zarzavatul fiert adaugam si fasiile de ardei copt,dam la blender pana se obtine un piure fin pe care il subtiem la consistenta unei supe creme cu supa oprita.Se adauga si un praf de piper daca se doreste.Se serveste cu crutoane.
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu