Supa de spanac cu strudel cu legume
Ingrediente(2
portiii);500 g spanac frunze proaspat,un catel de usturoi,o ceasca de apa,2 cubulete Maggi legume o lingurita de faina,o lingura de
smantana de gatit,sare piper,ulei de masline,piper
strudele cu legume;foi de placinta,un morcov,un pastarnac,un ardei gras,2 scobitori bambus
Preparare;
Spanacul curatat se da intr-un clocot,se scurge apoi se trece sub jet
de apa rece si se toaca marunt si se da la blender pana obtinem un
piure fin.
Morcovul
si pastarnacul curatate de coaja si taiate in doua se fierb 10
minute,se scurg,se trec sub jet de apa rece apoi se taie bastonase
fine.Ardeiul se coace un pic pe gril,se curata si se taie fasii
subtiei.Din 4 foi de placina taiem 2 patrate cu latura de 30 cm ,le lasam
supraqpuse apoi asezam pe fiecare fasiiile de legume,le rulam si
prindem la capat cu o scobitoare.Int-ru strop de ulei de masline prajim
un pic rulourile,le scoate pe servetel sa scapam de surplusul de
ulei,indepartam scobitorile,lasam sa se raceasca un pic apoi taiem
fiecare rulou in 2 jumatati egale.
In
uleiul ramas incins prajim catelul de usturoi presat apoi il scoatem cu
o lingura si in acelasi ulei calim piureul de spanac cca 10 minute dupa
care turnam in el lingurita de faina subtiata cu apa ,presaramj cubulrile Maggi legume,smantana de gatit
si,lasam sa clocoteasca un pic si potrivim de sare si piper dupa
gust
.Supa se serveste cu strudele cu legume.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu