Papricas de pui cu ciuperci
Ingrediente;
500
g carne de pui ,2 cuburi Maggi cu gust de gaina,500 g ciuperci proaspete Champignion, 150 ml
smantana,un paharel vin alb sec,o ceapa,4 catei de usturoi,3 linguri de
ulei,2 linguri faina,patrunjel verde,cimbru,sare,piper,nucsoara
Preparare;
Se
taie carnea spalata si zvantata in cubulete apoi se prajeste in uleiul
incins.
Cand incepe sa se rumeneasca usor se adauga si ceapa taiata fin
si ciupercile feliate.Se lasa sa se caleasca bine apoi se adauga
smantana in care am amestecat bine faina.Se toarna si paharelul de vin
alb sec.Se lasa sa clocoteasca cca 10 minute apoi se dauga cubuletele Maggi ,se sareaza si
condimenteaza dupa plac, apoi
se opreste focul si se presara verdeata tocata fin deasupra.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu