Fasole pastai cu inimioare de curcan
500
g inimi de curcan,450 g fasole pastai,o lingurita Secretul Gustului Intersavor legume,o lingurita plante aromatice de Provence,2 foi de
dafin,2 catei de usturoi,sare,2 lingurite de pasta de tomate,o
lingurita faina,o legatura marar verde,50 ml ulei de masline
Preparare;
Inimioarele
de curcan se curata de vinisoare si se taie rondele apoi se spala bine
in mai multe ape reci.
Se incinge uleiul in tigaie,adaugam inimioarele
taiate rondele,lingurita de Secretul Gustului de legume,condimentele,sarea,foile
de dafin,un pahar mare de apa,acoperim cu un capac si lasam la foc domol
sa
fiarba inabusit pana ce scade toata apa iar rondelele de inimoare sa
rumenesc un pic,
apoi adaugam fasolea verde pastai congelata,mai adaugam
un pahar de apa si lasam sa fiarba 20 de minute
,apoi adaugam pasta de
tomate mestecand continuu si faina dezlegata cu un pahar de apa.
Lasam sa
clocoteasca bine apoi oprim focul si presaram deasupra,mararul verde
tocat fin.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu