marți, 11 octombrie 2016

Bors de cocos cu taitei de casa
 
Ingrediente;
Carne de cocos(maruntaie,aripi ,spate cu gat)2 morcovi,o bucatica telina,o radacina patrunjel,o ceapa 2 ardei,200 ml suc de rosii,1 plic de bors Maggi.,3 cuburi Maggi  Gaina,patrunjel si leustean verde,sare,1 ou
pentru taitei;un ou,200 g faina,un praf de sare
 
Preparare;
Se pune carnea la fiert in 2-3 l de apa cu un praf de sare.Dupa primul clocot se spumeaza si apoi se adauga ceapa taiata marunt,morcovul,radacina de patrunjel si telina taiate cubulete,ardeiul feliat.Cand carnea este aproape fiarta se adauga cuburile Maggi Gaina si sucul de rosii.Se lasa sa fiarba cca 20 de minute apoi se adauga borsul si se potriveste de sare dupa gust.
Taitei se prepara din faina si oul batut cu un praf de sare.Se framanta bine cu mana apoi se intinde o foaie subtire din aluat cu ajutorul sucitorului si apoi se taie fasii subtiri.
 

Adaugam taiteii cand ciorba este aproape gata si mai lasam sa fiarba cca.5 minute.Se opreste focul si se drege ciorba cu un ou batut,se presara si verdeata tocata marunt.

                       Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu