Bors de cocos cu taitei de casa
Ingrediente;
Carne
de cocos(maruntaie,aripi ,spate cu gat)2 morcovi,o bucatica telina,o
radacina patrunjel,o ceapa 2 ardei,200 ml suc de rosii,1 plic de bors
Maggi.,3 cuburi Maggi Gaina,patrunjel si leustean verde,sare,1 ou
pentru taitei;un ou,200 g faina,un praf de sare
Preparare;
Se
pune carnea la fiert in 2-3 l de apa cu un praf de sare.Dupa primul
clocot se spumeaza si apoi se adauga ceapa taiata
marunt,morcovul,radacina de patrunjel si telina taiate cubulete,ardeiul
feliat.Cand carnea este aproape fiarta se adauga cuburile Maggi Gaina si sucul de rosii.Se
lasa sa fiarba cca 20 de minute
apoi se adauga borsul si se potriveste de sare dupa gust.
Taitei
se prepara din faina si oul batut cu un praf de sare.Se framanta bine
cu mana apoi se intinde o foaie subtire din aluat cu ajutorul
sucitorului si apoi se taie fasii subtiri.
Adaugam taiteii cand ciorba
este aproape gata si mai lasam sa fiarba cca.5 minute.Se opreste focul
si se drege ciorba cu un ou batut,se presara si verdeata tocata marunt.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu