sâmbătă, 8 octombrie 2016

Coronita de purcel cu cartofi aromatizati

Coronita de purcel cu cartofi aromatizati

Ingrediente;costita de purcel(parte intreaga),1 kg de cartofi mici(sau noi),un morcov,plante aromatice de Provence,sare piper,un strop de ulei de masline,cateva fire de marar. 50 g,Maggi Secretul Gustului de legume

Preparare;
Cartofii se fierb in coaja,in apa cu sare,morcovul se fierbe si el.Costitele de purcel se spala,se condimenteaza cu sare ,piper si ierburi aromatizate de la Provence.
Cartofii fierti se curata de coaja,morcovul fiert se taie rondele.
Bucata de costitase unge cu ulei apoi se aromatizeaza cu Magiii secretul Gustului de legume, se strange sub forma de coronita ,apoi se prinde cu o ata de bucatarie,pentru a nu se desface.Cartofii curatati si rondelele de morcov se aseaza de jur imprejurul coronitei,se umple si mijlocul ei,apoi se stropesc cu ulei de masline,se condimenteaza cu sare si piper si se aromatizeaza din abundenta cu plante aromate de la Provence.Pentru culoare se pot pune si cateva bucatele subtiri de ardei rosu si faii subtiri de morcov.Se da la cuptor,cca 30 de minute ,pana ce costita se inmoaie si cartofii se rumenesc frumos.Este un preparat usor si absolut senzational de aratos si gustos .
                                            Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu