Coronita de purcel cu cartofi aromatizati
Ingrediente;costita de
purcel(parte intreaga),1 kg de cartofi mici(sau noi),un morcov,plante
aromatice de Provence,sare piper,un strop de ulei de masline,cateva fire
de marar. 50 g,Maggi Secretul Gustului de legume
Preparare;
Cartofii se fierb in coaja,in apa cu
sare,morcovul se fierbe si el.Costitele de purcel se spala,se
condimenteaza cu sare ,piper si ierburi aromatizate de la Provence.
Cartofii fierti se curata de coaja,morcovul fiert se taie rondele.
Bucata
de costitase unge cu ulei apoi se aromatizeaza cu Magiii secretul
Gustului de legume, se strange sub forma de coronita ,apoi se prinde cu o
ata de
bucatarie,pentru a nu se desface.Cartofii curatati si rondelele de
morcov se aseaza de jur imprejurul coronitei,se umple si mijlocul
ei,apoi se stropesc cu ulei de masline,se condimenteaza cu sare si piper
si se aromatizeaza din abundenta cu
plante aromate de la Provence.Pentru culoare se pot pune si cateva
bucatele subtiri de ardei rosu si faii subtiri de morcov.Se da la
cuptor,cca 30 de minute ,pana ce costita se inmoaie si cartofii se
rumenesc frumos.Este un preparat usor si absolut senzational de aratos
si gustos .
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu