Fusilli tricolori picanti cu surimi
Ingrediente;150
g fusilli tricolore,,4-5 batoane de surimi,jumatate de
lime,jumatate de ardei verde gras,4-5 rosii cherry,jumatate de ardei
iute rosu,sare ,ulei de masline cu aroma de busuioc,Maggi Secretul Gustului legume
Preparare;
Se
pune la fiert apa cu Maggi Secretul gustului legume,se sareaza cu un praf de sare iar cand da in clocot se scufunda fusilli si
se lasa sa fiarba 10 minute dupa care se scurg si se trec sub jet de apa
rece.Se lasa sa se scurga bine.
Batoanele
de surimi se taie in bucati mai mici si se prajesc numai cateva
secunde,pe toate fetele in ulei incins.Se scot pe o farfurie si se
stropesc cu un pic de suc de lime.Se amesteca fusilli tricolore cu
surimi prajit,cu rosiile taiate in sferturi,ardeiul gras verde in
rondele subtiri si ardeiul iute in rondele curatate de samburi.Se
stropeste totul cu un dresing de ulei de masline cu aroma de busuioc si
suc de lime!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu