joi, 23 martie 2017

Fusilli tricolori picanti cu surimi 


Ingrediente;150 g fusilli tricolore,,4-5 batoane de surimi,jumatate de lime,jumatate de ardei verde gras,4-5 rosii cherry,jumatate de ardei iute rosu,sare ,ulei de masline cu aroma de busuioc,Maggi Secretul Gustului legume


Preparare;
Se pune la fiert apa cu Maggi Secretul gustului legume,se sareaza cu un praf de sare iar cand da in clocot se scufunda fusilli si se lasa sa fiarba 10 minute dupa care se scurg si se trec sub jet de apa rece.Se lasa sa se scurga bine.
Batoanele de surimi se taie in bucati mai mici si se prajesc numai cateva secunde,pe toate fetele in ulei incins.Se scot pe o farfurie si se stropesc cu un pic de suc de lime.Se amesteca fusilli tricolore cu surimi prajit,cu rosiile taiate in sferturi,ardeiul gras verde in rondele subtiri si ardeiul iute in rondele curatate de samburi.Se stropeste totul cu un dresing de ulei de masline cu aroma de busuioc si suc de lime!
                                                 Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu