marți, 21 martie 2017

Ardei Kapia rosu umplut
 
Ingrediente;10 ardei kapia rosu potriviti de mari,400 g carne tocata de pasare(curcan),un ou,un morcov mare,o radacina de patrunjel,o ceapa rosie,200 ml ulei de masline,o cescuta mica de orez,sare,condimente uscate,o lingura de Maggi Secretul Gustului de legume,o legatura de marar si patrunjel verde,o lingura de pasta de tomate,2 rosii,smantana
 
Preparare;
Se spala zarzavatul si se lasa sa se zvante apoi la ardeii kapia li se indeparteaza cotoarele si semintele,morcovul si radacina de patrunjel se curata de coaja apoi se dau prin razatoarea fina,ceapa curatat se taie marunt,la fel si verdeata.
 
In uleiul de masline incins se caleste morcovul ras cu ceapa  apoi se adauga si orezul si pasta de tomate,se adauga cate un pic de apa ,pana se umfla bine orezul.
Intr-un castron se amesteca bine carnea,cu orezul umflat,radacina rasa de patrunjel.sare ,comdimentele uscate,lingura de Maggi Secretul Gustului de legume,oul si verdeata tocata fin.
 
Cu aceasta umplutura se umple fiecare ardei kapia iar din rosii se fac capacele care se fixeaza in gura fiecarui ardei umplut
 
.Se aseaza unul langa altul in cratita,se adauga apa calda,un praf de sare si un
strop de ulei si se da cratita la cuptor cca 45 de minute pana ce ardeii se fac.Se consuma fierbinti cu o lingura de smantana
                             Pofta buna!
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu