Cus-cus cu legume si Surimi
Ingrediente;4-5
batoane de surimi,o cescuta de cus-cus cu ou,Maggi Secretul Gustului legume,un castronel de legume
taiate marunt si fierte(dupa preferinta;morcov,mazare,fasole
verde,ardei,ciuperci,broccoli,etc),ulei de masline cu aroma de
busuioc,sare,piper,jumatate de ardei gras rosu,un morcov potrivit,sucul
de la jumatate de lamaie
Preparare
Se
fierb 3 cescute de apa cu O lingura de Maggi Secretul Gustului de legume .Cand da in clocot se adauga
cuc-cusul.Dupa 10 minute adaugam si legumele prefierte,un pic de ulei de
masline cu aroma de busuioc si mai lasam cca 5 minute,sa scada
zeama,adaugam si un praf de piper si dam de pe foc si acoperim cu un
capac.
Separat
,intr-o tigaita prajim intr-un pic de ulei morcovul dat prin razatoarea
fina impreuna cu jumatatea de ardei taiata in fasii subtiri.Lasam sa se
inmoaie bine ardeiul apoi dam deoparte si acoperim cu un capac.
Separat
se prajeste cateva secunde pe toate fetele batoanele taiate de surimi
care apoi se scot pe o farfurie si se stropesc cu sucul de lamaie.
Se
monteaza in forme circulare un strat de cus-cus cu legume apoi morcovul
calit si fasiile de ardei,iar un strat de cus-cus si deasupra bucatile
de surimi.
Se lasa sa se raceasca si apoi se scot inelele.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu