duminică, 30 iulie 2017

Ciocanele impachetate in bacon

Ciocanele impachetate in bacon
 
Ingrediente;3 ciocanele de oui,6 buc de bacon feliat,0 lingurita de mustar,2 linguri de ulei de masline,100 ml vin alb sec,cimbrisor uscat,rozmarin uscat,o lingura Secretul gustului Legume,piper,sare
 
garnitura;200 g varza de Bruxelle,3-4 cartofi noi,4-5 rosii Cherry,un strop de ulei de masline,cimbrisor si rozmarin uscat,legume deshidrate,cateva fire de marar verde.
Preparare;Ciocanelele spalate si curatate de piele(se indeparteaza),se cresteaza pe alocuri se ung cu un pic de ulei,cu Secretul Gusrului Legume ,se ung cu mustar apoi se sareaza si condimenteaza si se infasoara fiecare in bacon apoi se aseaza una langa alta in tavita ,se adauga vinul si 100 ml apa si se dau la cuptor cca 40 minute pana se intrepatrund si se rumenesc frumos.
 
Varza se da in 2-3 coloce ,se scurge si se trece sub jet de apa rece apoi alaturi de cartofii curatati si rosioare se pun in tavita ,se stropesc cu ulei,se adauga Secretul Gustului Legume si condimenteaza apoi se toarna un pic de apa si se dau la cuptor cca 20 minute pana se rumenesc.Se presara mararul verde
Ciocanele se servesc alaturi de garnitura de legume.
 
                           Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu