luni, 21 noiembrie 2016

Tescute cu legume si sos de branza

Ingrediente;(pentru 2 persoane);4 discuri cu diametrul de 20 cm ,de foietaj,4 discuri de branza Camembert,150 g mix de legume,ulei pentru prajit,sare,piper,o lingurita Maggi Secretul gustului Legume
pentru sosul de branza;75 g branza Camembert,2 linguri smantana ,piper
Preparare;
Mixul de legume se da in cateva clocote in apa cu lingurita de Maggi Secretul Gustului de legume si apoi se scurg bine.
Pe fiecare disc de foietaj se aseaza cate un disc subtire de branza Camembert,deasupra branzei se pun legumele fierte si scurse apoi se suprapun cate 2 discuri si se lipesc pe margine presand cu o furculita.
Se incinge uleiul si apoi se prajesc la foc potrivit,la foc potrivit,pe ambele fete.Se scot pe servetele absorbante.

Intr-o craticioara topeste branza cu smantana amestecand continuu pana devine un sos legat si fluid.Se condimenteaza cu un pic de piper .Se servesc tescutele calde stropite din abudenta cu sosul de branza.
                       Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu