vineri, 18 noiembrie 2016

Rulouri din pulpe de pui

Ingrediente;
5 pulpe dezosate de pui.o legatura mare de patrunjel,o limgura de ulei de masline,un praf de sare,4-5 catei de usturoi,3-4 foi de dafin,o lingurita de Maggi Secretul gutului de legume,piper,un ardei kapia copt,curatat si fasiat,3-4 felii sutiri de cascaval,cateva scobitori din bambus,100 ml vin roze

Preparare;
Puplpele de pui spalate si zvasntate se subtiaza uniform cu lama unui cutit in partile mai carnoase,apoi se sareaza pipereaza si condimenteaza cu Maggi Secretul gustului de legume
Patrunjuelul taiat se blenduieste cu un praf de sare o lingura de ulei de masline,3 catei de usturoi si o lingura de vin roze.
Pe fiecare bucata de pulpa se aeaza cate o fasie de cascaval,o fasie de ardei cot ,iar o fasie de cascaval si api se aseaza un strat de verdeata blenduita,se ruleaza usor si se prind la catete cu scobitori.

Fiecare rulou se aseaza unul langa altul intr-o tavita ingusta si inalta(gen cozonac),se stropesc deasupra cu un pic de ulei,se toarna vinul roze,se complreteaza cu apa rece pana aproape sa acopere rulourile,se presara un p0raf de sare,.piper,felii de usturoi,foile de dafin,o lingurita din amestecul de verdeata si se da la cuptor cca 30 minute,sa se rumeneasca frumos.
                                            Pofta buna!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu