Rulouri din pulpe de pui
Ingrediente;
5
pulpe dezosate de pui.o legatura mare de patrunjel,o limgura de ulei de
masline,un praf de sare,4-5 catei de usturoi,3-4 foi de dafin,o
lingurita de Maggi Secretul gutului de legume,piper,un ardei kapia copt,curatat si
fasiat,3-4 felii sutiri de cascaval,cateva scobitori din bambus,100 ml
vin roze
Preparare;
Puplpele
de pui spalate si zvasntate se subtiaza uniform cu lama unui cutit in
partile mai carnoase,apoi se sareaza pipereaza si condimenteaza cu Maggi Secretul gustului de legume
Patrunjuelul taiat se blenduieste cu un praf de sare o lingura de ulei de masline,3 catei de usturoi si o lingura de vin roze.
Pe
fiecare bucata de pulpa se aeaza cate o fasie de cascaval,o fasie de
ardei cot ,iar o fasie de cascaval si api se aseaza un strat de verdeata
blenduita,se ruleaza usor si se prind la catete cu scobitori.
Fiecare
rulou se aseaza unul langa altul intr-o tavita ingusta si inalta(gen
cozonac),se stropesc deasupra cu un pic de ulei,se toarna vinul roze,se
complreteaza cu apa rece pana aproape sa acopere rulourile,se presara un
p0raf de sare,.piper,felii de usturoi,foile de dafin,o lingurita din
amestecul de verdeata si se da la cuptor cca 30 minute,sa se rumeneasca
frumos.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu