duminică, 20 noiembrie 2016

Strudel cu legume si branza Camembert

Ingredinte;1 bucata foietaj,300 mix de legume(dupa preferita,125 g branza Camembert,un cub mic de unt ,o lingura Maggi Secretul gustului de Legume,o lingura seminte de susan,o lingura seminte de in,un galbenus,sare si piper,o lingura smantana
Preparare;
Mixul de legume se dau in 2-3 clocote in apa cu Maggi Secretul Gustului Legume apoi se soteaza un pic in untul incins ,la sfarsit adaugand lingura de smanatana ,potrivind gustul cu sare si piper.
Foaia de aluat de foitaj se intide apoi se presara pe una din m,argini,pe toata lungimea felii subtiri de branza Camembert(sau dupa prteferinta alt fel de branza sau cascaval),deasupra se pun legumele sotate
,se mai presara un praf de Maggi Secretul Gustului de legume ,apoi rulam usor ajutandu-ne de celofan,pana obtinem o rulada stransa care o asezam in tavita ,pe hartie de copt.Ungem deasupra cu galbenus de ou,presaram seminte de susan

 si in si dam la copt cca 30 minute,in cuptorul incins bine,primele 5 minute la foc iute apoi ,lasam focul moale pana se rumeneste frumos.Lasam ruloul in cuptor sa se raceasca apoi o feliem.Se cosuma rece ca aperitiv!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu