Strudel cu legume si branza Camembert
Ingredinte;1
bucata foietaj,300 mix de legume(dupa preferita,125 g branza
Camembert,un cub mic de unt ,o lingura Maggi Secretul gustului de
Legume,o lingura seminte de susan,o lingura seminte de in,un
galbenus,sare si piper,o lingura smantana
Preparare;
Mixul
de legume se dau in 2-3 clocote in apa cu Maggi Secretul Gustului
Legume apoi se soteaza un pic in untul incins ,la sfarsit adaugand
lingura de smanatana ,potrivind gustul cu sare si piper.
Foaia
de aluat de foitaj se intide apoi se presara pe una din m,argini,pe
toata lungimea felii subtiri de branza Camembert(sau dupa prteferinta
alt fel de branza sau cascaval),deasupra se pun legumele sotate
,se mai
presara un praf de Maggi Secretul Gustului de legume ,apoi rulam usor
ajutandu-ne de celofan,pana obtinem o rulada stransa care o asezam in
tavita ,pe hartie de copt.Ungem deasupra cu galbenus de ou,presaram
seminte de susan
si in si dam la copt cca 30 minute,in cuptorul incins
bine,primele 5 minute la foc iute apoi ,lasam focul moale pana se
rumeneste frumos.Lasam ruloul in cuptor sa se raceasca apoi o feliem.Se
cosuma rece ca aperitiv!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu