sâmbătă, 21 ianuarie 2017

Ciorba de burta de vita

Ingrediente;
1 kg burta de vita feliata, prefiarta,2 morcovi,o radacina de patrunjel,o lingura de Maggi Secretul gustuluyi de legume ,sare,4 oua,200 g smantana,un pic de ulei
mujdei pentru acrit; o capatana potrivita de usturoi,100 ml otet,sare
Se curata morcovul si radacina de patrunjel de coaja,se spala si se dau prin razatoarea fina.
Se spala bine burta feliata apoi se pune la fiert in cca 2,5 l apa.Se pune uleiul la incins apoi se caleste morcovul razuit,la foc mic,pana devine pastos.Se adauga la fiert impreuna cu radacina de patrunjel data prin razatoare,cu Maggi Secretul gustului de legume.Se fierbe  pana se inmoaie bine burta apoi se da de pe foc si se lasa cam 15 minute sa se racoreasca un pic si o dregem cu ouale batute impreuna cu smantana.Se serveste cu mujdei de usturoi si otet si mai adaugam smantana,dupa preferinta.
                                      Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu